titloi

16/3/16

Τ.Καλέντζου: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

Τις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας του διανύει ο Παναθηναϊκός πριν από το μεγάλο ραντεβού του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου που αρχίζει την Παρασκευή στη Λευκάδα.
Η αρχηγός των πρασίνων Τούλα Καλέντζου θεωρεί ότι η ομάδα της είναι πανέτοιμη για τους αγώνες, κρατά όμως χαμηλούς τόνους και τονίζει ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί.


Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για την πρόκληση του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου;
«Η ομάδα είναι πανέτοιμη τόσο αγωνιστικά όσο ψυχολογικά και πνευματικά, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες διοργανώσεις και στα επόμενα 24ωρα θα σταθούμε στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής. Έχουμε μπροστά τον πρώτο «τελικό» με τον Αθηναϊκό και θέλουμε να  παρουσιάσουμε το καλύτερό μας αγωνιστικό πρόσωπο».
Τι πιστεύεις ότι μετράει σε αναμετρήσεις νοκ άουτ;
«Είναι αλήθεια ότι παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Σίγουρα μετράει η προετοιμασία που έχει κάνει κάθε ομάδα. Επίσης ο στόχος και το κίνητρο που έχει η ομάδα για την ημέρα του αγώνα, η μαχητικότητα, η διάθεση και σίγουρα η τύχη»
Υπάρχουν σε τέτοιες διοργανώσεις φαβορί;
«Θεωρώ πως δεν υπάρχουν φαβορί στις διοργανώσεις αυτές, αν δούμε την προϊστορία. Αν κάποιος θέλει να χρήσει την ομάδα του φαβορί αυτοί δεν είμαστε εμείς. Παρόλα αυτά σε μερικές ημέρες θα αγωνιστούμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στη Λευκάδα».
Τι μήνυμα έχεις να δώσεις στους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου;
«Θα ήθελα να μπορούσε να γίνει ένα φάιναλ φορ με φιλάθλους και των τεσσάρων ομάδων σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είμαι σίγουρη ότι οι διοργανωτές θα έχουν φροντίσει για όλα, ώστε να γίνουν οι αγώνες σε εξέδρες κατάμεστες και μέσα σε ένα  καλό κλίμα».