titloi

20/3/16

Κύπελλο Γυναικών: Δηλώσεις Τελικού

Ελένη Καπογιάννη (Προπονητής Ολυμπιακού): «Περίμενα έναν  σφικτό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τη δική μου ομάδα και το άγχος μας φόρτωσε αρκετά.


Δεν είχαμε επιθετικότητα στην άμυνά μας και ο Παναθηναϊκός βρήκε τρόπο να σκοράρει. Μοιραία δεν είχαμε αιφνιδιασμό, χάναμε επιθετικά ριμπάουντ και μείναμε πίσω στο σκορ. Το β’ μέρος ανεβάσαμε την άμυνά μας και έτσι βρήκαμε ταχύτητα στην επίθεση. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας, στα κρίσιμα σημεία στοχεύσαμε καλά, πήραμε τη νίκη και το τρόπαιο».
Τάνια Χαλιβέρα (Αθλήτρια Ολυμπιακού): «Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Το θέλαμε πάρα πολύ και το καταφέραμε. Δεν είχαμε καλή αγωνιστική εικόνα στο α’ ημίχρονο, αλλά στον β’ δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό και πως μπορούμε να παίξουμε.  Είμαστε όλες πολύ χαρούμενες. Πλέον κοιτάμε τον επόμενο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα».
Ανθή Μπαλτά (Αθλήτρια Ολυμπιακού): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας ωραίος τελικός που τον ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Δεν ξεκινήσαμε καλά την αναμέτρηση, αλλά στο β’ ημίχρονο μπορέσαμε να τρέξουμε στην άμυνα, γυρίσαμε το παιχνίδι και πετύχαμε το στόχο μας. Κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του Ολυμπιακού και ελπίζω να κάνουμε το νταμπλ».
*Ο Παναθηναϊκός δεν επέτρεψε στις αθλήτριες και τον προπονητή του να κάνουν δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.