titloi

5/9/14

Φιλικό Παναθηναϊκού με Αγία Παρασκευή - Επιστροφή της Δίελα

Ένα εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός σημάδεψε το χθεσινό πρώτο φιλικό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την Αγία Παρασκευή και αυτό δεν ήταν άλλο από την επιστροφή της Ιωάννας Δίελα


Μετά από περίπου εννέα μήνες η διεθνής φόργουορντ αγωνίστηκε και πάλι σε παιχνίδι, έστω και αν αυτό ήταν προετοιμασίας δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον σοβαρό τραυματισμό της (ρήξη πρόσθιου χιαστού).  Η Δίελα χρησιμοποιήθηκε περίπου επτά λεπτά και φάνηκε ότι σε λίγο καιρό θα είναι απόλυτα έτοιμη. Στο φιλικό που έγινε στο κλειστό της Λεωφόρου δεν κρατήθηκε σκορ και ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Πρέκας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του.
Αναφορικά με το πρώτο τεστ της χρονιάς απέναντι στην Αγία Παρασκευή ο προπονητής του τριφυλλιού Πέτρος Πρέκας ανέφερε:  «Μπορέσαμε και ξεφύγαμε από τη ρουτίνα της καθημερινής προπόνησης, αλλά η ομάδα χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά και βελτίωση. Έχουμε, όμως, την όρεξη γι’ αυτό. Θα δουλέψουμε στο διάστημα που ακολουθεί για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος ανυπομονώντας για το πρώτο ματς».


πηγή:http://www.leoforos.gr